Kad birojs pārceļās uz mājām …

Kad birojs pārceļas uz mājām, ir ļoti svarīgi iekārtot sev vietu, kur var labi koncentrēties un justies ērti. Darbs no mājām sniedz neskaitāmas priekšrocības – Tu vari sakārtot darba vietu atbilstoši savām vēlmēm un vajadzībām, netērēt laiku ceļā uz ofisu un justies daudz brīvāk darba laikā, kas īpaši labi ietekmē radošās sfēras pārstāvjus. Lai nodrošinātu iespējami produktīvāku un patīkamāku darbu mājas apstākļos, uzmanība jāpievērš pie kāda galda tiek strādāts.

Virtuves un viesistabas galdi nav paredzēti ilgstošai strādāšanai un ilgtermiņā tie var kļūt par nopietnu veselības problēmu cēloņiem. Nevajadzētu atstāt bez uzmanības arī skolniekus un studentus kas daudz laika pavada pie mājasdarbu pildīšanas. Vai viņu rakstāmgalds, ko esam iegādājušies pirms pāris gadiem nav palicis par mazu? Vai nav tā, ka skolnieks ir spiests pielāgoties galdam nevis galdu pielāgot sev?

Tāpēc, nebūs lieki padomāt par augstumā regulējamo galdu mājas birojam. Ieguldījums noteikti sevi attaisnos, jo veselība ir visvarīgākais kas mums ir!

LinERGO piedāvātie risinājumi augstumā regulējamo galdu rāmju konstrukcijām un galdu virsmām ļauj apmierināt pat visprasīgākās vēlmes un iekārtot mājīgu, ērtu un produktīvu darba vietu praktiski jebkurā mājoklī. Pie tam, ja jums ir parastais rakstāmgalds un tā virsma jūs apmierina, ļoti iespējams ka to varēs izmantot ar kādu no LinERGO piedāvātajiem augstumā regulējamo galdu rāmjiem.

Iekārtojot darva vietu mājās speciālisti iesaka pievērst uzmanību tādiem momentiem:

  • Jācenšās maksimāli izmantot dabīgs apgaismojums, dienasgaisma palīdz tikt galā ar darbā izraisīto stresu un pienākumus izpildīt produktīvāk.
  • Novietojot augstumā regulējamo galdu pie loga jāuzmanās lai galdam paceļoties tas nesadurās ar atvērtu logu.
  • Tāpat, augstumā regulējamam galdam jāatrodās drošā attālumā no sienas plauktiem, puķu podiem, gleznām un citiem pie sienas piestiprinātiem priekšmetiem ar kuriem paceļoties, galds var sadurties.